AL HR Support   

  Uw partner in personeelszaken


  • HR Advies
  • HR Administratie
  • Werving & Selectie
  • Ontslagbemiddeling
  • Verzuim en Verlof
  • Loopbaan coaching

HR ADVIES

Als HR Adviseur richt ik mij op het adviseren van het management en directie van een organisatie op het punt van personeelszaken. Dit omvat alle facetten van personeelsmanagement. Van personeelsbeleid, werving en selectie tot beoordeling, promotie en ontslag.


HR ADMINISTRATIE

Heb je personeel in dienst dan is het belangrijk dat je een correcte personeelsadministratie voert. Ik stel alle personeelsdocumenten op die jij nodig hebt, van arbeidsovereenkomsten tot het personeelshandboek en de vaak vergeten “standaard” brieven aan jouw medewerkers.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om de gehele HR Administratie uit handen te nemen zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt.


WERVING & SELECTIE

Jij bent op zoek naar goed en gekwalificeerd personeel. Wanneer je een vacature uitzet komen er vaak een flink aantal reacties binnen. Deze reacties moet je allemaal bekijken en beantwoorden. Je kunt ervoor kiezen om deze procedure uit te besteden vanaf het schrijven van de vacature tekst plaatsen en selectie van kandidaten. Ik kan de vacature tekst opstellen, uitzetten op de diverse wervingskanalen en een eerste selectie maken, kandidaten afwijzen, kandidaten inplannen en een eerste “telefonische” screening doen met als einddoel het arbeidsvoorwaardengesprek.

ONTSLAGBEMIDDELING

Ben je verwikkeld in een niet op te lossen geschil of niet meer tevreden met je werknemer maar weet je niet goed hoe je dit moet oppakken? Ik zal de individuele casus met je doornemen en jou hierin adviseren of ik je kan helpen, soms is een advocaat inschakelen helemaal niet nodig. Schakel daarom altijd tijdig een HR-expert in om het voortraject ook goed te laten verlopen. In dergelijke casussen is dossieropbouw met de medewerker essentieel.


VERZUIM EN VERLOF

Als werkgever moet jij voldoen aan een uitgebreide wetgeving. Je bent verantwoordelijk voor je zieke medewerker voor in ieder geval de duur van 2 jaar. Heb jij te maken met ziek- of verzuimend personeel en heb je jouw verzuimdossier niet op orde dan kan er een loonsanctie volgen na 2 jaar ziekte. Om dit te voorkomen is het altijd raadzaam om tijdig een HR-expert te raadplegen.


LOOPBAAN COACHING

Loopbaan coaching gericht op heroriëntatie van werk, functie of studie. Is jouw medewerker niet zeker of hij/zij op de juiste plek zit binnen de organisatie, of komt zijn/haar functie te vervallen en moet jij overgaan tot herplaatsing? Dan is loopbaan coaching iets voor jouw organisatie. Samen gaan we op “ontdekkingsreis” en stippelen we een pad uit die we gaan bewandelen met jouw werknemer dit samen met een betrokken werkgever.